Open vrijwilligerswerkdagen

14 juni 2021

Wil jij een bijdrage leveren aan het behoud en herstel van het landschap in Zeeland? Help een dag mee in de Zeeuwse natuur samen met de vrijwilligers van Stichting Landschapsbeheer Zeeland (SLZ).

In juli en september organiseert SLZ een aantal open werkdagen, waarbij je een dag aan de slag kan met groen vrijwilligerswerk. Ervaring met natuuronderhoud hoef je hiervoor niet te hebben. Voor geschikt gereedschap en goede begeleiding wordt gezorgd. Door een dag met een vrijwilligersploeg mee het veld in te gaan, maak je niet alleen voor de Zeeuwse natuur een groot verschil, je ontdekt ook meer over het landschap in Zeeland. Je gaat aan de slag op bijzondere locaties, waar je naast het werk wordt meegenomen op een korte excursie door het gebied. Wil jij een dag mee de natuur in? Meld je aan voor een open werkdag! Houd www.landschapsbeheerzeeland.nl in de gaten voor meer informatie.