Natuurwerkdag

22 januari 2021

Elke eerste zaterdag van november vindt de landelijke Natuurwerkdag plaats. Dé dag om kennis te maken met gezond groen buitenwerk samen met vrijwilligers van Stichting Landschapsbeheer Zeeland (SLZ). Door mee te doen draag je bij aan het onderhoud van het Zeeuwse cultuurlandschap en ontdek je meer over het doen van groen vrijwilligerswerk.  

Tijdens de Natuurwerkdag zijn er in Zeeland ongeveer 30 locaties en tegen de 1000 vrijwilligers actief. Houd de website www.natuurwerkdag.nl in de gaten voor meer informatie. Vanaf augustus worden hier de eerste locaties weer toegevoegd en is het mogelijk om je in te schrijven. 

Natuurwerkdag 2020 afgelast 
Helaas kon de Natuurwerkdag  vorig jaar vanwege coronamaatregelen niet doorgaan. Daarom riep de landelijke organisatie iedereen op om mee te doen aan de actie #natuurinjetuin en aan de slag te gaan voor biodiversiteit in eigen tuin. Op de website van de Natuurwerkdag vind je allerlei tips, inspiratie en filmpjes voor meer natuur in eigen tuin.