Jaarlijkse Natuurwerkdag

29 januari 2019

Elke eerste zaterdag van November is het landelijke Natuurwerkdag!

De locaties in Zeeland staan online. Kijk snel op www.natuurwerkdag.nl om je op te geven!

Iedereen kan meedoen
Want je hoeft hiervoor geen speciale krachten te bezitten. Als je een zaag of spa kan vasthouden kun je al deelnemen aan de grootste vrijwilligersactie in het groen. Je hoeft geen lid te zijn van bijvoorbeeld een natuurvereniging, het is geheel vrijblijvend en meewerken is natuurlijk gratis! Ook hoef je zelf geen gereedschap mee te nemen, daar zorgen Stichting Landschapsbeheer Zeeland en de vrijwilligersgroepen voor. Trek laarzen aan en kleding aan die vies mag worden. Op elke locatie zijn ervaren vrijwilligers aanwezig die helpen en aanwijzingen geven. Het is niet alleen leerzaam, erg gezellig en leuk maar ook goed voor de natuur! Iedereen is welkom!